0 items
Selecteer een pagina

Over Silent Disco International

Meer dan 15.000 draadloze hoofdtelefoons en 2.500 zenders, een team van 10 vaste medewerkers, 15 oproepkrachten, vier bestelwagens en 575m2 bedrijfsruimte, dat is waar ons bedrijf in de loop der jaren naar gegroeid is.

Wij streven er naar om op hoog niveau en met een uitstekende service evenementen te faciliteren met draadloze hoofdtelefoons. Daarbij maken we dankbaar gebruik van de technische expertise en ervaring met grote en kleine producties die we in de afgelopen 20 jaar opgebouwd hebben.

Sky is the Limit

Draadloze hoofdtelefoons worden steeds breder ingezet; niet alleen meer voor dansfeesten, maar ook voor lezingen, rondleidingen, theater, concerten en nog veel meer. Er is geen enkele restrictie: het kan binnen, buiten, of voor een publiek verdeeld over zeven zalen en drie verdiepingen met 8 verschillende kanalen.

The sky is the limit. Silent Disco International zal altijd blijven meegroeien met het Silent Disco concept. We gaan voor de hoogst mogelijke kwaliteit in alle facetten van de draadloze ervaring: technisch, maar ook wat betreft de inhoudelijke beleving en de uitstraling.

Geschiedenis

Het regent. De modder spat in het rond. Tussen een aantal theatertenten en terrasjes zie je 5 paraplu’s. Daaronder 5 swingende mensen met een draadloze hoofdtelefoon op. Een ander groepje staat er om heen en lacht uitbundig om de dansende figuren, die er hun eigen feestje van maken. Dat was zo ongeveer het begin van de Stille Disco in 2002 op theater festival de Parade. Iedereen die er bij was ging uit zijn dak, zonder dat de buurt er last van had.

Het concept sloeg in als een bom, in datzelfde jaar werden we gevraagd op meerdere festivals en feesten (waaronder Lowlands). In de jaren daarna daarna groeiden onze evenementen van enkele tientallen koptelefoons, naar feesten met meer dan 3000 koptelefoons tegelijkertijd. Na de premiere op het Glastonbury festival in 2005 was het concept niet meer te stoppen.

Er volgden een aantal intensieve jaren waarin we de wereld over tourden met onze Silent Disco crew en DJ’. Meer dan 3.000.000 bezoekers maakten in die tijd kennis met het concept in o.a. Australië, Brazilië, China, Canada, Indonesië, Japan, Singapore, de VS en zo’n beetje alle landen in Europa.

Inmiddels is er geen festival meer zonder een silent disco, in verschillende Europese landen openden zelfs silent disco clubs. De merknaam Silent Disco werd een soortnaam. Silent disco is een fenomeen. Daar zijn we best trots op, maar er kan er natuurlijk maar één the original zijn…

Offerte Aanvragen

Offerte Aanvragen

Vul het formulier in. Na ontvangst sturen we zo spoedig mogelijk een offerte.

Je kunt ook mailen met info@silentdisco.com of bellen naar 088-2014433

NL - Shows en Verhuur 2019/12/12

👋 ❗Aanbieding: Als je huurt tijdens de Kerstdagen mag je het pakket t/m Oud en Nieuw gebruiken!
Kies bij de huurperiode 24, 25 of 26 december 2021 om gebruik te maken van deze aanbieding.Let op:
Als je in totaal langer dan 8 uur gebruik gaat maken van de hoofdtelefoons, vergeet dan niet om hieronder laadsyteem aan te vinken om de koptelefoons op te laden.

Aantal kanalen : *
Wil je hoofdtelefoons huren, kopen of ben je geïnteresseerd in een Silent Disco met DJ? *
Informeer mij over de volgende extra opties:
Bijvoorbeeld extra informatie over het evenement of speciale wensen met betrekking tot het gebruik van de hoofdtelefoons. Hier kun je eventueel ook alvast volledige adresgegevens invullen voor bezorging.